VIDEO: Klaus Iohannis: "NATO va acționa fără ezitare pentru apărarea fiecărui stat aliat, inclusiv a României"

556
VIDEO: Klaus Iohannis:
Vicepreşedintele american Kamala Harris şi preşedintele Klaus Iohannis susţin declaraţii de presă la finalul vizitei oficialului SUA la Bucureşti

Potrivit Antena3.ro președintele Klaus Iohannis a declarat, în timpul declarației comune cu vicepreședintele SUA, Kamala Harris, că aliații NATO nu vor „ceda niciun milimetru” și că orice încercare de a afecta securitatea unui stat NATO va primi răspunsul ferm, prompt, decisiv al întregii Alianțe.

"Îi mulțumesc doamnei vicepreședinte pentru prezența sa în România în aceste momente de cumpănă pentru comunitatea democratică şi pentru securitatea euroatlantică.

Aceasta vizită reflectă, odată în plus, profunzimea şi parteneriatul strategic bilateral şi angajamentul ferme al SUA pentru securitatea României şi a aliaților de pe flancul estic.


România "a fost extraordinară în generozitatea şi curajul" demonstrate în contextul conflictului Rusia-Ucraina, a declarat,  vicepreşedintele SUA, Kamala Harris.

"Vă mulţumesc din partea Statelor Unite ale Americii. România a fost extraordinară în generozitatea şi curajul arătate în acest moment", a spus oficialul american.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.423 secunde