Video VIDEO. Preşedintele PNL, Florin Cîțu, despre demisie: "Sunt liberal și voi rămâne liberal întotdeauna"

334
VIDEO. Preşedintele PNL, Florin Cîțu, despre demisie:

Articole de la același autor

În aceste momente, are loc o declarație de presă susținută de Preşedintele Partidului Național Liberal, Florin Cîţu.


„Sunt dezamăgit de această situație, greu mi-o explic. Voi respecta statutul PNL. Nu a fost convocată ședința nici de mine, nici de secretarul general. Mâine la ora 12.00 este convocată o ședință statutară”, a declarat Florin Cîțu.

„Eu am tot discutat cu președinții de filială din țară. Am avut discuții și aseară cu prim-vicepreședinții. Mi s-a reproșat că nu am luat măsuri care, din punctul meu de vedere, pun în dificultate economia”, a mai spus președintele PNL.

Întrebat dacă va demisiona din PNL dacă nu va mai fi președinte, Florin Cîțu a spus: „Sunt liberal și voi rămâne liberal întotdeauna. Voi apăra principiile liberale cât timp sunt în politică”.


„(Voi face) ceea ce am făcut şi până acum, voi fi liberal şi voi apăra principiile liberale cât sunt în politică. Până la urmă, în politică suntem pentru a apăra principiile. Eu cel puţin am intrat în politică şi în PNL pentru a apăra principiile liberale”, a arătat el.

Întrebat dacă i-a fost promisă funcţia de guvernator al BNR, în schimbul tăcerii sale, preşedintele PNL a replicat scurt şi râzând: „Nu, nu”.

Liberalii care vor schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia PNL au declanșat procedurile pentru stabilirea datei Congresului. Cîţu nu recunoaşte demersul și a anunţat, la rândul lui, că va convoca o altă ședință.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3105 secunde