"Vom face demersuri la minister ca Policlinica cu Plată să nu fie desființată"

182
1

Vestea că una din cele mai renumite unități sanitare din județul Constanța ar putea fi desființată nu a rămas fără urmări. În acest sens, președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), consilierul județean Gheorghe Slabu, a reacționat, imediat, și a spus că organizația pe care o conduce va face toate demersurile pentru a opri această acțiune incorectă.


"Sunt contrariat de hotărârea Ministerului Sănătății de a închide Policlinica cu Plată din Constanța. Este una din cele mai cunoscute și importante unități sanitare din județ deoarece deservește, la prețuri rezonabile, pacienți atât din municipiul Constanta cât și din întreg județul nostru. Ca să nu mai spun și de oamenii care lucrează acolo și care vor rămâne fără serviciu. Trebuie oprită această acțiune neapărat. Organizația pe care o reprezint, împreună cu parlamentarii PP-DD vor face demersuri la minister pentru salvarea acestei unități sanitare", a declarat Gheorge Slabu.



Comentează știrea

Stan
15 aprilie 2013
Un golan...

Hai da de !!! Ti se rupe tie de oamenii de acolo... Toti stiu ca tu esti un golan din gasca mascariciului primar si a betivului adormit in intersectie. Numai prostii pun botul la minciunile tale. Daca si tu ai ajuns "om politic" , nu mai este nimic de facut cu aceasta tara de slugi si prosti...

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : ARD s-a desființat după alegeri
Pagina a fost generata in 0.3383 secunde