Vosganian îi cere lui Antonescu să se întoarcă pentru a-l susține pe Iohannis

98
Vosganian îi cere lui Antonescu să se întoarcă pentru a-l susține pe Iohannis - iicereluiantonescuvosganian-1414674620.jpg

Articole de la același autor

Vicepreședintele PNL Varujan Vosganian a declarat că fostul lider PNL Crin Antonescu trebuie "să se întoarcă" între turul I și II al prezidențialelor, el transmițându-i acestuia că, dacă te-ai urcat pe scenă în 2009 cu Geoană, nu ai nicio justificare să refuzi să urci pe scenă cu Iohannis.

"Nu știu dacă am toate elementele să prefigurez comportamentul lui (Crin Antonescu - n.r.). Începând din februarie, comportamentul lui s-a schimbat. Și, ca să fim siguri că rămâne același om dezinvolt și liber ca până în februarie, între turul I și turul II va trebui să se întoarcă", a declarat, într-o conferință de presă la Oradea, vicepreședintele PNL Varujan Vosganian, răspunzând unei întrebări privind conduita fostului președinte al PNL Crin Antonescu în campania electorală, transmite corespondentul Mediafax.

Vosganian a spus că îl invită "politicos" pe Crin Antonescu "să se întoarcă" alături de PNL, măcar de dragul faptului că a condus acest partid și a inițiat proiectul fuziunii PNL-PDL.

"Eu nu vă dau un răspuns, ci adresez o invitație. Am avut mai multe discuții cu Crin Antonescu, mi s-a părut că el nu se acomodează din mers cu tipul de campanie al lui Klaus Iohannis. Dar asta era mai de mult. Nu am mai vorbit cu el de când a început campania. Eu cred că Antonescu, măcar de dragul anilor în care a condus PNL, de dragul proiectului pe care l-a inițiat, PNL-PDL, ar trebui să se întoarcă între turul I și turul II", a spus Varujan Vosganian, adăugând că "asta e partea politicoasă".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.57 secunde