Carnea de capră este recomandată persoanelor diagnosticate cu anemie

1636
Carnea de capră este recomandată persoanelor diagnosticate cu anemie - fond-carnea-de-capra-1701352647.jpg

Articole de la același autor

În caz că nu ştiaţi, carnea de capră este o alternativă sănătoasă la carnea de vită și pui, ca urmare a totalului redus de calorii, grăsimi și colesterol. Aşa că, dacă sunteţi în căutarea unei alternative de carne mai slabe, aceasta este o opţiune foarte bună, în primul rând pentru că ea conține acid linoleic, care previne celulele canceroase. De asemenea, este o bună sursă de vitamina B și seleniu, care ajută la prevenirea dezvoltării celulelor canceroase. Potrivit specialiştilor, proteinele conţinute sunt importante pentru dezvoltarea masei musculare. Totodată, consumul cărnii contribuie la refacerea mușchilor și poate asigura o bună parte din necesarul zilnic de proteine. Pentru a avea o dietă echilibrată este recomandat să combinaţi carnea de capră cu legume.

Pentru că aceasta este bogată în fier, este recomandată persoanelor diagnosticate cu anemie şi poate fi consumată inclusiv de femeile însărcinate, fără riscul de reacții adverse. În acelaşi timp, carnea de capră reprezintă o sursă de vitamine și minerale care includ vitamina B6, B 12, C, E, A, K, fier, calciu, fosfor, zinc, cupru, mangan, seleniu, potasiu, sodiu și multe altele. Pentru persoanele care se confruntă cu depresie sau stres, poate fi de ajutor în menținerea sănătății mintale. Medicii spun că vitamina B12 şi calciul sunt bune pentru sănătatea și densitatea oaselor, iar adăugarea de carne de capră în dieta zilnică poate ajuta, pe termen lung, la prevenirea a numeroase tipuri de boli osoase. În plus, consumând-o, beneficiaţi de vitamine și proteine, care acționează ca barieră împotriva radicalilor liberi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1495 secunde