Carnea de capră este recomandată persoanelor diagnosticate cu anemie
1938
Articole de la același autor
Pandemia de Covid s-a încheiat, dar îmbolnăvirile nu au dispărut
24 Octombrie 2023
Simptomele afecţiunilor neurologice pot fi ameliorate cu ajutorul stimulării magnetice transcraniene
11 Noiembrie 2023
Consumată moderat, slănina poate să scadă colesterolul
03 Octombrie 2023
Atenție la ceaiul de pelin! Importante contraindicații
06 Octombrie 2023
Legume și fructe care vă ajută să mențineți sănătatea ochilor
05 Octombrie 2023
În caz că nu ştiaţi, carnea de capră este o alternativă sănătoasă la carnea de vită și pui, ca urmare a totalului redus de calorii, grăsimi și colesterol. Aşa că, dacă sunteţi în căutarea unei alternative de carne mai slabe, aceasta este o opţiune foarte bună, în primul rând pentru că ea conține acid linoleic, care previne celulele canceroase. De asemenea, este o bună sursă de vitamina B și seleniu, care ajută la prevenirea dezvoltării celulelor canceroase. Potrivit specialiştilor, proteinele conţinute sunt importante pentru dezvoltarea masei musculare. Totodată, consumul cărnii contribuie la refacerea mușchilor și poate asigura o bună parte din necesarul zilnic de proteine. Pentru a avea o dietă echilibrată este recomandat să combinaţi carnea de capră cu legume.
Pentru că aceasta este bogată în fier, este recomandată persoanelor diagnosticate cu anemie şi poate fi consumată inclusiv de femeile însărcinate, fără riscul de reacții adverse. În acelaşi timp, carnea de capră reprezintă o sursă de vitamine și minerale care includ vitamina B6, B 12, C, E, A, K, fier, calciu, fosfor, zinc, cupru, mangan, seleniu, potasiu, sodiu și multe altele. Pentru persoanele care se confruntă cu depresie sau stres, poate fi de ajutor în menținerea sănătății mintale. Medicii spun că vitamina B12 şi calciul sunt bune pentru sănătatea și densitatea oaselor, iar adăugarea de carne de capră în dieta zilnică poate ajuta, pe termen lung, la prevenirea a numeroase tipuri de boli osoase. În plus, consumând-o, beneficiaţi de vitamine și proteine, care acționează ca barieră împotriva radicalilor liberi.
Pentru că aceasta este bogată în fier, este recomandată persoanelor diagnosticate cu anemie şi poate fi consumată inclusiv de femeile însărcinate, fără riscul de reacții adverse. În acelaşi timp, carnea de capră reprezintă o sursă de vitamine și minerale care includ vitamina B6, B 12, C, E, A, K, fier, calciu, fosfor, zinc, cupru, mangan, seleniu, potasiu, sodiu și multe altele. Pentru persoanele care se confruntă cu depresie sau stres, poate fi de ajutor în menținerea sănătății mintale. Medicii spun că vitamina B12 şi calciul sunt bune pentru sănătatea și densitatea oaselor, iar adăugarea de carne de capră în dieta zilnică poate ajuta, pe termen lung, la prevenirea a numeroase tipuri de boli osoase. În plus, consumând-o, beneficiaţi de vitamine și proteine, care acționează ca barieră împotriva radicalilor liberi.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Luni, 19 Decembrie 2022
Joi, 29 Septembrie 2022
Miercuri, 23 Februarie 2022
Duminică, 09 Aprilie 2023
Marţi, 07 Iunie 2022
Duminică, 10 Aprilie 2022
Marţi, 18 Mai 2021
Duminică, 09 Mai 2021
Joi, 06 Mai 2021
Sâmbătă, 11 Iulie 2020