Constănțenii pot beneficia de consultații stomatologice gratuite

582
1
Constănțenii pot beneficia de consultații stomatologice gratuite - constanteniipotbeneficia-1434557574.jpg

Articole de la același autor

Până la finalul acestui an, constănțenii pot beneficia de consultații stomatologice gratuite, în cadrul campaniei naționale "Zâmbește România". Peste 90 de cabinete din județul Constanța s-au alăturat inițiativei, astfel că, cei interesați își pot face o pro-gramare intrând pe site-ul www.zambesteromania.ro în secțiunea "Consultații stomatologice gratuite" și alegând județul și orașul lor. În acest fel, li se vor afișa datele de contact ale cabinetului și un indicator care arată dacă respectivul cabinet face și detartaje, iar programarea se face printr-un simplu telefon direct la cabinet.

În urma unor astfel de vizite, medicii dentiști pot semnala care sunt urgențele și prioritățile în tratamentul dentar, pot explica copiilor care e tehnica de periaj corectă, pot sfătui orice persoană în alegerea periuței și pastei de dinți potrivite. De asemenea, medicii dentiști pot face recomandări de alimentație pentru menținerea unei danturi sănătoase.

Rețeaua națională reunește peste 1.000 de medici stomatologi și acoperă deja 30 de județe din toate colțurile țării și va mai crește până în decembrie, când se finalizează campania. Respectând una dintre cele trei reguli de bază ale igienei orale - "Mergi la medicul dentist în mod regulat", această soluție vine în întâmpinarea celor numai 69% dintre respondenții unui studiu din 2012 care au declarat că merg la dentist doar atunci când au probleme.

Comentează știrea

Ana
19 iunie 2015
Job

Oferta de lucru pe calculator privind publicarea de anunturi. Proiectul vizeaza piata mondiala a cartilor electronice in limba engleza. Timpul de lucru este la alegere.Instruirea se va face sub forma unor lectii transmise prin email. Se cere seriozitate, perseverenta si rabdare. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3131 secunde