Consultantul în lactație la domiciliu, ajutor pentru proaspetele mămici

162
Consultantul  în lactație  la domiciliu,  ajutor pentru proaspetele mămici - consultantul-1442858082.jpg

Articole de la același autor

Alăptarea este un gest pe care atât mama, cât și cel mic trebuie s-o deprindă. De multe ori, se întâmplă ca mamele să aibă probleme. Aceste dificultăți pot fi preîntâmpinate și rezolvate din timp dacă mama are parte de ajutor. De aceea, mamele și viitoarele mame trebuie să fie cât mai informate, educate și susținute pentru a-și alăpta copii de către persoane calificate - consultanții în lactație.

"Cauzele pentru care o mamă poate avea nevoie de consiliere în alăptare pot fi legate de lipsa unei inițieri a alăptării în primele două ore de la naștere, admi-nistrarea de lapte praf, separarea bebelușului de mamă în zilele de spitalizare, apariția unor răni (ragade) apărute la nivelul sânilor sau refuzul bebelușului de a suge la sân. Consilierea presupune o muncă de echipă. Pe de o parte, con-silierul vine cu informațiile necesare și experiența, pe de altă parte mama vine cu dorința de a alăpta și acceptul de a urma sfaturile primite", susține Liliana Tudose, consilier în alăptare, educator prenatal.

Pentru mămicile care au nevoie de suport și consiliere, costurile sunt următoarele: 100 de lei pe oră la sediul BB Center și 150 de lei la domiciliu. Numărul de telefon la care se pot face programări este 0746/587.456. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Octombrie 2013
Stire din Sănătate : Curs Lamaze pentru  mămicile din Constanța
Joi, 12 Septembrie 2013
Stire din Sănătate : La masă  cu… bebelușul
Pagina a fost generata in 1.1973 secunde