De ce e bine "să ne tratăm" cu supă de oase

182
De ce e bine

Articole recomandate

Consumul de supă din oase de vită sau de miel reprezintă un tratament eficient împotriva îmbătrânirii tenului, datorită conținutului bogat de colagen, afirmă experții în frumusețe de la Hollywood, citați de Mediafax. 


Julia March, expertă în lifestyle și frumusețe, printre ai cărei clienți se numără celebrități de la Hollywood, recomandă consumul supei de oase pentru a combate lipsa de fermitate și roșeața tenului. Supa se prepară prin fierberea la foc mic a oaselor în apă, cu un strop de oțet, care absoarbe substanțele minerale, timp de câteva ore. În supă se pot adăuga, de asemenea, legume și verdețuri. Experții susțin că acest fel de supă îmbunătățește aspectul tenului datorită nivelurilor crescute de colagen natural, proteina care este responsabilă pentru fermitatea tenului, asociată cu acidul hialuronic, o moleculă regăsită în cartilajele osoase, care asigură celulelor rezerva de apă și minerale esențiale. 


Pe de altă parte, medicii nutriționiști susțin că supa de oase favorizează digestia și este bogată în magneziu, care, la rândul lui, combate stresul și relaxează mușchii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Sănătate : De la post,  la excesele alimentare
Sâmbătă, 08 Februarie 2014
Stire din Diverse : Cum să faci supă concentrată de pui
Pagina a fost generata in 0.5527 secunde