E HAOS! SISTEMUL DE CARDURI DE SĂNĂTATE, BLOCAT! Ce se întâmplă la CONSTANȚA

385
1
E HAOS! SISTEMUL DE CARDURI DE SĂNĂTATE, BLOCAT! Ce se întâmplă la CONSTANȚA - calvarulcardurilordesanatatemedi-1442559749.jpg

Articole de la același autor

Deși cardul de sănătate este obligatoriu doar de câteva săptămâni, sistemul național de carduri de sănătate s-a blocat, iar furnizorii de servicii medicale sunt disperați. 


"Sistemul este complet blocat! Nu putem înregistra numărul de card și din acest motiv trebuie să anulăm serviciul și să chemăm pacientul când sistemul devine funcțional", a precizat un furnizor de servicii medicale din Constanța. 


Pe de altă parte, președintele CJAS Constanța, Dragoș Poteleanu, a declarat, pentru Cuget Liber, că serviciile pot fi asigurate și offline.


"Am sesizat și noi că sistemul este blocat, dar trebuie sunat la CNAS, nu la noi. De altfel, furnizorii pot înregistra pacienții și offline, iar serviciul va fi raportat în 72 de ore". 






Comentează știrea

pacientmort
18 septembrie 2015
Incepe mascareala

Stai sa vezi bataie de joc acum, parca si vad articolele: 'a murit in fata spitalului cu cardul de sanatate in dinti'. Nu-ti vine sa crezi cum isi bat astia joc de noi pe banii nostri !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9705 secunde