Efectele temperaturii din spațiile interioare asupra sănătății

116
Efectele temperaturii din spațiile interioare asupra sănătății - gm11f3512b3add4f6ea20b067f75bab1-1682265078.jpeg

Articole de la același autor

Temperatura din spațiile interioare poate afecta foarte mult sănătatea. Dacă temperatura se află la niveluri extreme, ridicate sau scăzute, poate genera diverse probleme de sănătate.

Temperaturile ridicate pot determina deshidratarea corpului, ceea ce va produce o serie de probleme de sănătate, oboseală, dureri de cap, uscăciunea gurii și a pielii, amețeli și chiar colaps.

Când temperatura este prea ridicată sau prea scăzută, corpul poate fi supus stresului termic, ce cauzează arsuri solare, epuizare prin caldură sau hipotermie.

Totodată, aceste temperaturi extreme pot afecta sistemul imunitar și pot face ca persoanele să fie mai susceptibile la infecții. Temperatura din spațiile interioare poate avea efecte negative și asupra persoanelor care suferă de afecțiuni precum astmul, alergii sau boli cardiovasculare. Aceste probleme se pot agrava din cauza temperaturilor extreme.

Temperatura potrivită pentru confort și o stare bună de sănătate este între 18 și 24 de grade Celsius. Temperatura din spațiile interioare trebuie monitorizată și reglată pentru asigurarea un mediu confortabil și sigur. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4503 secunde