Federaţia Solidaritatea Sanitară continuă acţiunile de protest

912
Federaţia Solidaritatea Sanitară continuă acţiunile de protest - jos1707064815-1709805644.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Solidaritatea Sanitară anunţă continuarea acţiunilor de protest şi în această săptămână, fiind organizate întâlniri în teritoriu ale unor delegaţii ale sindicatelor membre cu parlamentarii din coaliţia de guvernare cu scopul de a prezenta revendicările şi modalităţile de satisfacere a acestora, dar şi consecinţele "ratării obligaţiei de acordare a drepturilor cuvenite".

Federaţia aminteşte că pe 11 martie - Ziua personalului medical - este programat un protest, ultima acţiune prealabilă declanşării grevei generale.

"Acţiunile sprijină revendicările centrate pe solicitarea indexării veniturilor salariale cu inflaţia (un drept al angajaţilor din sănătate), creşterea reală a salariilor de bază şi creşterea recompensei pentru participarea la asigurarea permanenţei serviciilor medicale pentru populaţie. Nesoluţionarea revendicărilor noastre conduce la menţinerea sărăciei salariale existentă deja şi la extinderea acesteia în rândul unor noi categorii de lucrători", afirmă sindicaliştii într-un comunicat transmis joi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0581 secunde