Fiți activi sexual și veți trăi mai mult!

232
Fiți activi sexual și veți trăi mai mult! - viatasexuala2-1663871867.jpg

Articole de la același autor

Specialiștii sunt de părere că activitatea sexuală satisfăcătoare este foarte importantă pentru menținerea unei stări emoționale bune, dar și pentru longevitate. În primul rând, aceasta protejează şi întăreşte mușchiul inimii. Studiile arată că în urma activității sexuale crește fluxul de sânge și se secretă hormoni care mențin sănătatea inimii. Medicii sfătuiesc oamenii să nu se abțină de la activitatea sexuală, deoarece astfel își reduc riscul de accident vascular cerebral și atac de cord. În plus, hormonii care se produc prin orgasm au efect benefic asupra întregului organism, dar mai ales asupra vaselor de sânge și digestiei.

În timpul actului sexual au loc mișcări musculare care tonifică fesele, pieptul, brațele, coapsele, mușchiul inimii și mușchii abdominali. În același timp, activitatea sexuală previne cancerul de sân și cancerul de prostată. Potrivit medicilor, femeile cu o viață sexuală activă au un risc de trei ori mai scăzut de a dezvolta cancer de sân decât cele care nu întrețin relații sexuale.

În ceea ce privește bărbații, aceștia, dacă au o viață sexuală activă, se pot bucura de o funcționare bună a prostatei. Un alt motiv pentru care este important să fiți activ sexual este fără îndoială faptul că sexul calmează. Practic, chimia dintre parteneri oferă o stare de bine, iar hormonii care se eliberează prin orgasm sunt un analgezic pentru durerile articulare sau reumatismale din corp. De asemenea, astfel de hormoni au capacitatea de a regla temperatura corpului și de a normaliza tensiunea arterială. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : Rolul mineralelor  în organism
Marţi, 13 August 2013
Stire din Fun : Tipuri de orgasm
Pagina a fost generata in 0.5249 secunde