Gratuități și prețuri semnificativ reduse la OCH, odată cu noul Contract-cadru 2023

291
Gratuități și prețuri semnificativ reduse la OCH, odată cu noul Contract-cadru 2023 - dji0078edit-1689271491.jpg

Articole recomandate

Noul Contract-cadru 2023 impactează pozitiv serviciile medicale pe care le oferă Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare spital privat din Dobrogea.

Astfel, OCH Constanța oferă acum pacienților asigurați peste 150 de servicii medicale gratuite, în 15 specialități, și prețuri reduse între 20 și 70 % pentru diverse servicii din specialitățile chirurgie generală, urologie, ortopedie ori ORL, în spitalizare de zi sau spitalizare continuă.

OCH Constanța, încă de la apariția sa pe piața serviciilor medicale, și-a propus să ofere pacienților și medicilor deopotrivă un cadru modern, la nivelul oricărui spital european, dotat cu aparatură medicală de top, pentru diagnostic rapid și tratamente eficiente.

În primăvara anului 2023, consecvent cu misiunea sa, OCH Constanța și-a extins serviciile medicale, în special în beneficiul pacienților cardiaci și oncologici. Deschiderea Centrului de Cardiologie Intervențională OCH oferă pacienților acces la cel mai modern angiograf din România și la o echipă de cardiologi cu experiență națională și internațională; mai mult, pacientul asigurat beneficiază de cardiologie intervențională diagnostică gratuită, în regim de spitalizare continuă, pe lista serviciilor sale fiind: coronarografia, angiografia periferică de membre inferioare sau superioare, angiografia de artere vertebrale, angiografia de carotide, angiografia subclaviculară, angiografia de artere renale, aortografia.

Centrul de Oncologie și Radioterapie OCH oferă pacientului oncologic servicii gratuite de bilanț și chimioterapie în oncologie și hematologie, prin spitalizare de zi sau continuă, dar și radioterapie gratuită și cazare gratuită, în limita locurilor disponibile, pentru bolnavii care au domiciliul în afara zonei Ovidiu-Constanța. Același pacient oncologic asigurat, la Ovidius Clinical Hospital, beneficiază de gratuități în serviciile conexe afecțiunii sale și pe care le are la dispoziție într-un singur loc.

Pacienții OCH care sunt asigurați mai beneficiază de consult, control, ecografie și analize de bază în următoarele specialități: diabetologie, endocrinologie, gastroenterologie, hematologie, medicină internă, nefrologie, pneumologie, reumatologie, recuperare medicală. CT-ul și RMN-ul de abdomen, de cap, de pelvis și de torace, cu sau fără substanță de contrast, sunt gratuite în limita locurilor disponibile.



Informații despre toate serviciile medicale și chirurgicale ale spitalului OCH, inclusiv cele cu contribuție personală redusă, sau programări se pot obține pe site-ul och.ro sau la telefon 0241 480 400. (P)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3322 secunde