Mâncărimile la sâni pot fi cauzate și de lipsa hidratării

131
Mâncărimile la sâni pot fi cauzate și de lipsa hidratării - mancarimi-1643118356.jpg

Articole de la același autor

De cele mai multe ori, mâncărimile la sâni pot apărea din cauza lipsei de hidratare, așa că faceți tot posibilul de a ameliora disconfortul. Dacă vă gândeați că aceasta este întâlnită doar la femei, vă înșelați, apare inclusiv la bărbați. În general, există multe motive pentru care o persoană poate avea mâncărimi la sâni. Unul dintre ele este reacția alergică pe care organismul o produce împotriva substanțelor prezente în anumite produse, cum ar fi șampoanele, săpunurile, parfumurile, loțiunile sau cremele care au contact direct cu pielea.

Mai mult decât atât, mâncărimea, roșeața, iritația și erupțiile cutanate pot fi produsul contactului cu fibrele sintetice din îmbrăcăminte, în special cele din sutiene. Ele apar și din cauza detergenților și balsamurilor de rufe. Totuși, în multe alte cazuri, mâncărimea sânilor poate fi rezultatul consumului redus de apă.

Prin urmare, cel mai bun remediu pentru a calma mâncărimea sânilor este să beți suficientă apă pe tot parcursul zilei, doi până la trei litri pe zi. Dacă faceți asta, mâncărimea va scădea în intensitate. Unii specialiști sunt de părere că aloe vera este un gel folosit pentru a trata numeroase probleme de sănătate, dar este recomandată și pentru afecțiunile pielii. Apoi, mierea de albine este un ingredient natural care ajută la îngrijirea și hidratarea pielii. În ciuda hidratării profunde, funcționează bine pe toate tipurile de piele, inclusiv pe cea sensibilă. În plus față de ameliorarea iritației și inflamațiilor, uleiul de ricin este, și el, recomandat, datorită proprietăților sale ca lubrifiant pentru piele. De fapt, este considerat a fi unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru a calma mâncărimea sânilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Decembrie 2021
Stire din Sănătate : Remediu natural pentru pielea obosită
Vineri, 22 Octombrie 2021
Stire din Sănătate : Aftele provoacă durere și disconfort
Pagina a fost generata in 0.5209 secunde