Măștile cu ou, benefice pentru ten. Cum se prepară

253
Măștile cu ou, benefice pentru ten. Cum se prepară - mastilecuou-1626873430.jpg

Articole de la același autor

Vreți să aveți un ten frumos? Puteți recurge la măștile de față cu ou, pe care le puteți prepara foarte ușor în propria casă, acestea fiind eficiente, în general, în tratarea tenului cu multe probleme. Mai mult decât atât, ultimele studii au demonstrat că substanțele din compoziția oului sunt foarte benefice pentru femeile care au tenul ușor ridat sau care au tenul gras sau acneic. În primul rând, albușul oului, fiind foarte bogat în proteine, este perfect pentru a oferi fermitate tenului, micșorează porii și poate corecta liniile fine de la baza ochilor și ridurile.

Totodată, albușul de ou este indicat pentru persoanele cu tenul gras sau acneic, având proprietatea de a regenera și curăța pielea. Gălbenușul de ou, pe de altă parte, este indicat pentru femeile care au pielea uscată și cicatrizată. Practic, acesta este bogat în grăsimi, colesterol și retinol, ceea ce ajută la hidratarea, întinerirea și exfolierea pielii.

Așadar, măștile de față cu ou sunt unele dintre cele mai complete existente până în ziua de azi. În rândurile ce urmează, vă vom prezenta câteva rețete de măști de față, dedicate mai multor tipuri de ten. De exemplu, puteți opta pentru măștile cu albuș, indicate pentru pungile de sub ochi, riduri fine și pori mari. Pentru a prepara masca este nevoie doar să întindeți albușul de ou crud în jurul ochilor și să-l lăsați să acționeze timp de 15 minute. După aceea, clătiți ochii cu apă caldă. Masca cu ou și miere este folosită, în schimb, împotriva acneei. Se amestecă un ou întreg crud cu o linguriță de miere iar, cu pasta obținută se acoperă întreaga față. Se lasă să acționeze un sfert de oră, după care se spală fața cu apă caldă. Masca aceasta va micșora porii, va tonifia pielea și va distruge din bacteriile existente care sunt principala cauză pentru apariția acneei la femei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Diverse : Ce poate face mâncarea din tenul tău
Vineri, 07 Februarie 2014
Stire din Diverse : Decizii alimentare care atacă tenul
Pagina a fost generata in 0.3187 secunde