Medicii vor primi locuințe de serviciu

144
Medicii vor primi locuințe de serviciu - operaie-1499864236.jpg

Articole de la același autor

Un bloc cu 30 de locuințe de serviciu pentru medicii care își desfășoară activitatea în municipiul Alexandria sunt pregătite să fie date în folosință în această vară, potrivit edilului șef din localitate.


Blocul cu 12 garsoniere si 18 apartamente este situat in centrul municipiului Alexandria. "Suntem într-un schimb de documente cu Ministerul Dezvoltării Regionale, prin ANL, cât și cu Ministerul Afacerilor Interne, dar și cu Ministerul Sănătății, pentru a stabili procedurile, punctajele și tot în această vară să le putem repartiza. Din cele 30 de unități locative din blocul din fața Inspectoratului Județean de Poliție, 16 unități locative vor fi distribuite Ministerului de Interne și doar 14, cu una și cu două camere, Ministerului Sănătății", a declarat primarul Victor Drăgușin.


Blocul cu locuințe de serviciu a fost preluat de Primăria Alexandria de la Ministerul Afacerilor Interne în 2006, în stadiu de construcție, iar apoi a fost vândut unei firme private, în baza unui contract, pentru a fi finalizat.


Pentru că firma respectivă nu a respectat contractul, Primăria a recuperat imobilul în urma mai multor ani de procese, iar apoi a fost inclus în programul ANL pentru a fi finanțată terminarea lucrărilor.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5394 secunde