Oferte speciale de tratament și relaxare la Sanatoriul Balnear Mangalia

693

Articole de la același autor

Ingredientele unei vacanțe reușite stau, în primul rând, în alegerea locului potrivit de relaxare. În acest sens, ofertele lansate pe piață de Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia se pot dovedi ideale.
Cu trei proceduri de tratament individualizat, cazare completă și răsfăț la SPA, turiștii găsesc la Mangalia varianta perfectă de a petrece concediul de primăvară.


Dacă nu v-ați făcut încă planurile de vacanță, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia vine cu oferte dintre cele mai variate. Astfel, în perioada 30 aprilie - 4 mai, oferta include 4 nopți de cazare la Hotelul Callatis, cu 3 mese pe zi în regim de pensiune, 3 proceduri de tratament individualizat și SPA inclus, pentru 599 de lei de persoană. 
Conducerea instituției susține că adresa-bilitatea pacienților a crescut în ultimii ani, mai ales că oferta împacă perfect curele de tratament cu relaxarea la malul mării.
"Ofertele de vacanță pentru anul acesta au fost gândite pentru ca turiștii pacienți să poată beneficia atât de tratament, cât și de relaxare, în cele mai bune condiții. Având în vedere că dispunem de camere cu vedere la mare, dotate cu aer condiționat, apă caldă disponibilă non-stop, frigider și TV, de două piscine cu apă sulfuroasă și cu apă de mare, disponibile pentru pacienți, dar și de un examen clinic complet al fiecărui pacient, cred că oferta de primăvară concurează cu ofertele vecinilor bulgari", a declarat, pentru Cuget Liber, directorul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia, Viorel Pascaru. 


100 de locuri disponibile
Conducerea sanatoriului anunță că pentru vacanța de primăvară sunt disponibile 100 de locuri de cazare în cadrul unității sanitare, iar înscrierile se fac până pe 28 aprilie. Pentru pacienții care optează pentru acest pachet de tratament și relaxare, sunt disponibile 60 de proceduri medicale, fiecare dintre ele fiind recomandată pacienților în funcție de afecțiuni și de starea de sănătate. Din acest motiv, fiecare pacient sau turist care ajunge la sanatoriu, beneficiază de o testare completă din partea specialiștilor pentru a stabili care este varianta de tratament potrivită.
Printre indicațiile terapeutice și de recuperare disponibile la sanatoriu se numără afecțiunile neurologice, reumatismul cronic degenerativ și inflamator, tulburările de circulație periferică, boli de piele, diabet sau obezitate. În plus, baza de tratament oferă tratamente excelente pentru infertilitatea secundară, dar și tratamente complementare de acupunctură, infiltrații și cure Gerovital. 
Printre procedurile de tratament din cadrul balnearului se numără și gimnastica recu-peratorie. Alte proceduri cum ar fi: pleidoterapie, hidroterapie, kinetoterapie și fitness, electroterapie, masaje, saună și piscină, vă stau la dispoziție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Mai 2013
Stire din Diverse : SPA la tine acasă
Pagina a fost generata in 1.2638 secunde