Pachet de analize la prețuri promoționale la Spitalul Medstar 2000 Constanța

733
Pachet de analize la prețuri promoționale  la Spitalul Medstar 2000 Constanța - pachetdehepatite-1442339633.jpg

Articole de la același autor

Hepatita virală este o afecțiune a ficatului produsă de virusurile hepatice, care are ca efect distrugerea țesutului hepatic. Dintre persoanele care se infectează, mai mult de jumătate dezvoltă infecția cronică. 


Din păcate, infecția acută cu virusul hepatic este în opt din zece cazuri asimptomatică, adică persoana respectivă nu are niciun semn sau simptom al bolii. Uneori pot apărea dureri musculare, dureri de articulații, greață, stare de oboseală, lipsa poftei de mâncare, dureri abdominale, urina închisă la culoare. De aceea, este impor-tant ca, periodic, să vă faceți analize complete pentru depistarea unei astfel de infecții în organism. 


În baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie pentru specialitatea Medicină internă, cartea de identitate, dovada plății contribuțiilor la asigurarea de sănătate, puteți beneficia de mai multe analize și investigații. Este vorba despre analizele antigen Hbs calitativ, anti-HCV calitativ, TGO, TGP și ecografia abdominală. Dacă în urma efectuării analizelor de rutină apar valori crescute ale enzimelor hepatice (transaminazele: TGO sau AST, TGP sau ALT), se recomandă efectuarea analizelor specifice pentru hepatită: antigen Abs și anti-HCV. Pentru un diagnostic, trebuie să consultați medicul de familie sau un specialist în gastroenterologie/hepatologie, boli infecțioase sau medicină internă. 


Pentru a afla mai multe informații referitoare la tarife promoționale și programări, puteți suna la numerele de telefon 0341174600, 0725532551


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Sănătate : Cum te pregătești de o ecografie abdominală
Pagina a fost generata in 0.4497 secunde