Eveniment medical

"Părinți informați, copii sănătoși și fericiți"

299

Articole de la același autor

Părinții care vor să nu fie niciodată luați pe nepregătite au șansa de a se informa direct de la medic despre cum pot să aibă grijă de sănătatea copiilor lor. 


BB Center organizează, săptămâna viitoare, la Constanța, evenimentul medical "Părinți informați, copii sănătoși și fericiți". Sfaturile medicale vor fi oferite de dr. Oana Barbu, medic primar pediatru. Vor fi dezbătute teme și situații cu care se confruntă părinții și care pot crea îngrijorare. 


"În cadrul cursurilor de prim ajutor pe care le-am organizat, am înțeles că vă doriți mai multe informații adresate sugarilor și copiilor de vârstă mică. Dr. Oana Barbu a fost propusă de mai multe mămici. De asemenea, există alți medici propuși pentru a susține diverse teme, recomandări pe care noi nu le-am luat în considerare, urmând să organizăm împreună cu aceștia următoarele întâlniri. Așteptăm în continuare propunerile părinților", au declarat reprezentanții BB Center. 


Viitoarele mămici, viitorii tătici, toți părinții și bunicii sunt invitați vineri, 7 august, între orele 17 și 20, la Hotel Ibis, sala Traian, să afle tot ceea ce au nevoie să știe despre sănătatea celor mici. Se va discuta despre problemele digestive la copii, anemia, febra și convulsiile febrile, alergiile, intoleranța la gluten, dermatitele atopice la nou născut și sugar, durerile de dinți, refuzul de a mânca. Organizatorii își propun ca evenimentul să se desfășoare sub forma unui curs interactiv unde informația teoretică să fie îmbinată cu experiențele părinților. La final, dr. Oana Barbu va răspunde întrebărilor părinților, va oferi sfaturi și soluții practice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.457 secunde