Persoanele care dorm cu faţa în sus au mai multe şanse să sforăie

217
Persoanele care dorm cu faţa în sus au mai multe şanse să sforăie - sforait1-1640115296.jpg

Articole de la același autor

Dacă doriţi să nu mai sforăiţi, este foarte important să aveţi căile respiratorii libere, şi, desigur, să consultaţi un medic pentru a descoperi cauza acestei stări, deloc plăcute pentru cei din jur. Specialiştii susţin că, pe de altă parte, sforăitul este ereditar. De aceea, 70% dintre oameni sforăie, dar mulţi nu fac acest lucru în fiecare zi. Sunetele pe care le scoateţi în timpul somnului sunt foarte ciudate, aşa că ar fi bine să ştiţi mai multe lucruri despre ele.

Probabil ştiţi că persoanele care dorm cu faţa în sus au mai multe şanse să sforăie decât cele care dorm pe o parte a corpului sau pe burtă. Cercetătorii au descoperit că există trei factori importanţi care influenţează sforăitul. De obicei, oamenii sforăie deoarece sunt supraponderali, fumează sau consumă alcool. Aşadar, dacă nu vreţi să semănaţi cu un rinocer sau cu un hipopotam când dormiţi, aveţi grijă de siluetă, aveţi grijă ce mâncaţi şi faceţi exerciţii fizice, nu mai fumaţi şi încercaţi să beţi mai puţin vin la cină.

Partea cea mai bună este că, dacă vă schimbaţi aceste trei obiceiuri, pe lângă faptul că sforăitul va înceta, viaţa voastră se va îmbunătăţi. O altă cauză posibilă pentru care oamenii sforăie o reprezintă alergiile sau alte afecţiuni respiratorii. De aceea, este posibil ca oamenii să sforăie mai mult iarna sau primăvara decât vara. De exemplu, florile de primăvară duc la apariţia polenului şi la alergiile sezoniere. În ceea ce priveşte intensitatea sforăitului unei persoane, aceasta poate fi între 50 şi 100 de decibeli. Poate părea ciudat, dar aceeaşi intensitate are şi sunetul făcut de un picamer, care, cu siguranţă vă face să vă treziţi şi să vreţi să mergeţi în altă cameră.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.554 secunde