Probleme ginecologice și investigații moderne de depistare precoce

208
Probleme ginecologice și investigații moderne de depistare precoce - problemeginecologice-1437315479.jpg

Articole de la același autor

Problemele de natură ginecologică pot da mari bătăi de cap femeilor de orice vârstă, iar diagnosticarea lor precoce poate scuti pacientele de multă suferință. Una dintre cele mai moderne investigații care este practicată de specialiștii Spitalului privat Isis este histerosalpingosonografia, investigație care are multiple avantaje: pacientele nu mai sunt iradiate prin metode tradiționale de investigație, sunt vizualizați polipii și fibroa-mele din cavitatea uterină, sunt evidențiate modificările de la nivelul endometrului, iar imaginile sunt reproduse în 3D. 


"Investigația se poate efectua ambulator (nu este necesară spitalizarea), costul este redus, comparativ cu alte investigații, și nu necesită o pregătire specială a pacientei. 


Această examinare se efectuează doar la indicația medicului specialist și își găsește aplicabilitate largă în investigațiile pentru infertilitate (testarea permeabilității tubare neinvaziv), precum și în diagnosticul anomaliilor congenitale ale aparatului genital feminin, sângerărilor la menopauză sau postmenopauză, polipilor endometriali, hiperplaziei endometrială și cancerului endometrial. 


De asemenea, această testare este folosită cu succes în evaluarea endome-trului, la femeile care urmează un tratament cu Tamoxifen, terapie aplicată în tratarea cancerului de sân", explică specialiștii din cadrul Spitalului privat Isis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5455 secunde