Spațiu de alăptare a bebelușilor, amenajat în parcul Tăbăcăriei

140
Spațiu de alăptare a bebelușilor, amenajat în parcul Tăbăcăriei - spatiudealaptare-1435843528.jpg

Articole de la același autor

Specialiștii din cadrul Spitalului privat Isis le încurajează pe mămici să alăpteze pe o perioadă cât mai lungă de timp, pentru a le asigura bebelușilor un sistem imunitar puternic.

Astfel, aceștia au amenajat în parcul Țara Piticilor din Constanța un spațiu special pentru alăptare și menținere a igienei copilului.

Mămicilor le este asigurat confortul de care au nevoie pentru a-și alăpta micuțul, iar atmosfera caldă le va oferi liniștea de care au nevoie în acele momente. Totodată, Spitalul Isis pune la dispoziția părinților și posibilitatea de a menține igiena personală a micuților, amenajând în spațiul de alăptare un loc pentru schimbarea scutecelor de unică folosință, alături de o sursă de apă.

Programul de funcționare al spațiului de alăptare corespunde cu orarul parcului Țara Piticilor. Spațiul este monitorizat de o firmă de pază, iar accesul se face gratuit.

Spațiul de alăptare și menținere a igienei micuțului este un proiect marca Asociația Clubul Isis, cu sprijinul Spitalului Privat Isis și al Primăriei Municipiului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4726 secunde