X

Sfaturi pentru a masca semnele îmbătrânirii

180
Sfaturi pentru a masca semnele îmbătrânirii - sfaturipentruamasca2-1631458879.jpg
Unele părţi ale feţei sau corpului încep să dea semne de îmbătrânire înaintea altora. De aceea, sunt câteva zone care au nevoie de o îngrijire specială. Dermatologii americani sunt de părere că zona din jurul buzelor se ridează mai repede, mai ales dacă fumaţi. Cel mai bun sfat din partea medicilor ar fi să renunţaţi la acest viciu. De asemenea, dermatologii spun că, în fiecare zi, este important să folosiţi o cremă de faţă cu factor de protecţie solară 15 sau chiar mai mare.

Este important să folosiţi creme speciale pentru zona buzelor, care să aducă un plus de hidratare pentru a atenua ridurile. Zona din jurul ochilor este şi ea afectată de înaintarea în vârstă, deoarece pielea este foarte subţire şi îşi pierde mai repede elasticitatea. Pentru a atenua aspectul pliurilor de sub ochi, este bine să folosiţi o cremă specială şi dimineaţa şi seara. Numai că, avertizează specialiştii americani, crema nu va face ca ridurile să dispară, dar va da un alt aspect.

Medicii mai spun că este bine să purtaţi ochelari de soare pentru a evita să strângeţi ochii când nu puteţi vedea bine din cauza luminii puternice de afară. O altă zonă cu piele sensibilă este mâna. Mâinile sunt primele care îţi trădează vârsta. Drept urmare, este bine să vă faceţi un obicei din a folosi cremele speciale pentru mâini, care să aibă şi factori de protecţie. O cremă cu antioxidanţi, cum ar fi vitamina E, vă ajută la absorbţia unor factori dăunători pielii, cum ar fi radicalii liberi, susţin experţii în frumuseţe. De asemenea, săptămânal, ar trebui să vă „curăţaţi” mâinile cu un produs exfoliant pentru a deveni mai netede. O atenţie deosebită trebuie acordată şi pielii de pe gât. Şi aici trebuie aplicată aceeaşi cremă antirid folosită pentru faţă. Medicii spun că pielea gâtului poate fi mai sensibilă şi de aceea ar trebui evitate produsele care produc iritaţii.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cum alegem corect ochelarii de soare
Pagina a fost generata in 0.937 secunde