Unde pot beneficia constănțenii de consultații gratuite

231
Unde pot beneficia constănțenii de consultații gratuite - undepotbeneficiacentrumultifunct-1439132905.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care au nevoie de o consultație medicală se pot adresa Centrului Medical Multidisciplinar Non-Stop Flora, unde vor găsi specialiști pentru neurologie, reumatologie, cardiologie, medicină internă, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, ORL, ortopedie, oncologie, endocrinologie.

În cadrul unității, pacienții beneficiază de consultații, spitalizare de zi, analize medicale și investigații de specialitate, toate în baza biletului de trimitere de la medicul de familie, având în vedere că centrul are contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

În cazul specialităților nefrologie, medicină internă, diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, bolnavii beneficiază de gratuitate dacă se prezintă cu biletul de trimitere. Pe lângă consultație, pacienții beneficiază de gratuitate și în efectuarea unei ecografii, a unui EKG, a analizelor medicale și a tratamentului la fața locului, dacă este cazul.

Mai multe informații puteți obține la numerele de telefon 0744/URGENT, 0744/874.368, 0754/227.060, 0374/911.000 sau pe pagina web www.urgente-medicale.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4779 secunde