Unghii sănătoase cu ingrediente din bucătărie

254
Unghii sănătoase cu ingrediente din bucătărie - unghii-1650047054.jpg

Articole de la același autor

Femeile, dar şi bărbaţii care au unghiile moi, casante şi foarte sensibile, cel mai probabil duc o lipsă acută de vitamine şi minerale. Aşadar, pentru a avea unghii sănătoase este recomandată o alimentaţie cât mai bogată în vitamine, precum vitamina A, care se găseşte în citrice, varză, broccoli, roşii, morcov, spanac, porumb sau sparanghel, acid folic sau vitamina B9 din broccoli, spanac, portocale, ficat de vită sau miel, vitamina B6 care poate fi asimilată din fasole, ovăz, cereale, cartofi, banane, carne de vită sau porc, dar şi vitamina C din legume şi fructe.

Pe lângă adoptarea acestui tip de regim alimentar, unghiile pot fi îngrijite cu vitamina A uleioasă, pentru a le reda luciul natural şi a le întări. Totodată, zeama de lămâie albeşte şi curăţă unghiile în profunzime, iar gălbenuşul de ou este eficient în tratarea unghiilor exfoliate. Tratamentul se realizează cu o compoziţie obţinută dintr-un gălbenuş de ou şi cinci picături de ulei de ricin. Unghiile se înmoaie în acest amestec pentru 15 minute, iar procedeul trebuie repetat zilnic, cel puţin cinci zile la rând. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4192 secunde