Vreţi să construiţi mușchi şi să reduceţi grăsimea? Aparatul Emsculpt este soluția!

1732
Vreţi să construiţi mușchi şi să reduceţi grăsimea? Aparatul Emsculpt este soluția! - fondtonifiere1-1658324705.jpg

Articole de la același autor

De foarte multe ori se întâmplă să nu aveţi un corp tonifiat 100%, aşa cum vă doriţi, în pofida exerciţiilor fizice pe care le faceţi zi de zi şi chiar a regimului alimentar adoptat. Pe ici-acolo, tot mai există zone cu probleme, pe care vreţi să le corectaţi. Vestea bună este că, pe lângă intervențiile chirurgicale precum liposucția, acum aveţi posibilitatea de a opta pentru alte soluţii non-invazive, atunci când vine vorba despre eliminarea grăsimii localizate.

La acest moment, una dintre cele mai eficiente metode non-chirurgicale de topire a zonelor adipoase este aparatul Emsculpt, care se regăseşte în numeroase centre de înfrumuseţare din municipiul Constanţa. Ne referim la o tehnologie de remodelare a corpului, care folosește unde electromagnetice pentru a construi mușchi, reducând în același timp și grăsimea.

Dacă vă întrebați cum acționează tehnologia electromagnetică asupra grăsimii și mușchilor trebuie să știți că dispozitivul amintit folosește câmpuri electromagnetice focalizate de înaltă intensitate (HIFEM), pe zona țintă, determinând contracția rapidă și repetată a mușchilor. Potrivit specialistului în dermopigmentare Cerasela Brumă, mușchii se contractă de 20.000 de ori, într-o perioadă de 30 de minute. Acest lucru face ca o sesiune Emsculpt să fie similară cu un antrenament incredibil de intens, dar fără efort.

Ca urmare, proteinele care construiesc mușchii sunt stimulate intens și o serie de sesiuni de astfel de tratament ar putea crește masa musculară cu până la 16%, reducând totodată grăsimea cu până la 15% .

Cu ajutorul acestui aparat, pot fi tratate zone de pe abdomen, brațe, coapse, fese, cărora le oferă efect de lifting. În plus, dispozitivul arde grăsimea în exces, mai ales pe cea de pe abdomen, care dispare mereu ultima, ajută la construirea mușchilor, tonifică mușchii abdominali, reduce stratul adipos, definește mușchii și conturează corpul. În plus, este eficient și în recuperarea musculară și crește masa musculară și rata metabolică.

De precizat că este vorba de un tratament nedureros, non-chirurgical, motiv pentru care nu este nevoie de o perioadă de recuperare. Altfel spus, se simte ca un antrenament intensiv la sală, iar primele rezultate sunt văzute imediat după prima procedură.

„Efectele substanțiale sunt raportate, de obicei, la două, până la patru săptămâni după sesiunea finală. Aceste beneficii continuă să se îmbunătățească timp de câteva săptămâni după încheierea tratamentului. Masa musculară câștigată prin tratamentul Emsculpt nu este permanentă, dar poate dura, în medie, șase luni sau mai mult”, a precizat specialistul. Atenţie! Deși procedurile sunt, în general, sigure, unele persoane nu pot profita de această procedură. Deoarece se folosește tehnologie magnetică, nu este potrivit pentru persoanele cu stimulatoare cardiace. De asemenea, nu este adecvat în timpul sarcinii, după o hernie sau după o intervenție chirurgicală în zona țintă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4654 secunde