92 programe de formare profesională, organizate în luna octombrie, la nivel național

195
92 programe de formare profesională, organizate în luna octombrie, la nivel național - x-anofm-1695640591.jpg

Articole de la același autor

În luna octombrie, peste 1.000 de români aflați în căutarea unui nou loc de muncă vor avea la dispoziție 92 programe de formare profesională. Programele organizate de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza în perioada menționată sunt destinate unui număr de 1.365 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite. Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum îngrijitor de spații verzi, pentru 140 de persoane, lucrător comercial – 118 de persoane, operator introducere, validare și prelucrare date – 76 de persoane, agent de securitate – 70 de persoane și bucătar – 56 de persoane.

Județele în care, se vor organiza cele mai multe cursuri în luna octombrie, cu număr mare de participanți sunt București (168 persoane), Dâmbovița (140 persoane) și Brașov (84 persoane).

Pentru detalii, persoanele interesate se pot adresa agenției teritoriale pentru ocuparea forței de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reședința sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la secțiunea „Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5772 secunde