Adolescent prins de poliţiştii locali în timp ce efectua desene tip graffiti

308
Adolescent prins de poliţiştii locali în timp ce efectua desene tip graffiti - grafitti1-1654167847.jpg
Săptămână de săptămână, polițiștii locali intensifică acțiunile pentru depistarea și sancționarea celor care acoperă cu desene, semnături, texte sau alte înscrisuri construcțiile din oraş. În cursul zilei de joi, 2 iunie, un minor în vârstă de 13 ani a fost surprins de către oamenii legii în timp ce efectua desene tip graffiti pe un perete al podului auto din zona Cora Brătianu, cât și pe panourile de protecție fonică din policarbonat ale acestuia. Tânărul avea asupra sa un spray și un marker de culoare roșie. Minorul în cauză a fost condus la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța de unde a fost predat mamei sale. El a fost sancționat contravențional.

Potrivit Primăriei Constanţa, activități similare se vor derula în continuare, în scopul menținerii unui climat public civilizat și în siguranță.

Reamintim că scrierea sau desenarea fără drept, pe pereții clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosință comună în locuri publice este interzisă și reprezintă o faptă antisocială care se sancționează conform actelor normative în vigoare. Conform legislației în vigoare, persoanele vinovate sau reprezentanții legali ai acestora riscă să fie trase la răspundere cu privire la măsurile de curățare sau refacere a fațadelor sau a bunurilor afectate, iar în cazul în care faptele sunt săvârșite de minori, cheltuielile sunt suportate de către părinții sau tutorii acestora. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.8124 secunde