Noi sancțiuni pentru deșeurile depozitate ilegal

248
Noi sancțiuni pentru deșeurile depozitate ilegal - sanctiuni2-1653392157.jpg

Articole de la același autor

Ca de fiecare dată, Direcția Generală Poliția Locală Constanța a desfășurat şi în cursul săptămânii trecute, o serie de activități de control care au avut ca scop respectarea normelor legale de conviețuire socială și protecția mediului în cadrul comunității. Astfel, polițiștii locali au monitorizat modul de precolectare și predare a deșeurilor în recipiente speciale către operatorul de salubritate, dacă se respectă graficul de colectare a gunoiului menajer sau dacă proprietățile sunt îngrijite corespunzător.

La final, s-au aplicat 201 sancțiuni contravenționale pentru murdărirea carosabilului sau a drumului public cu diverse materiale/substanțe, scoaterea deșeurilor menajere în ziua de colectare în alte tipuri de recipiente decât europubele (saci, cutii, bidoane), abandonarea/depozitare necorespunzătoare a gunoiului pe domeniul public, neigienizarea terenurilor afectate de vegetație crescută în exces.

Pe lângă sancțiunile aplicate, polițiștii locali au stabilit și măsuri complementare pentru rezolvarea neconformităților constatate.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale a fost de 149.150 lei.

Cetățenii sunt rugați să semnaleze fapte antisociale care țin de buna gospodărie și protecția mediului la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7971 secunde