Amendă de 100.000 de lei pentru depozitul ecologic de deșeuri din Costinești

320
Amendă de 100.000 de lei pentru depozitul ecologic de deșeuri din Costinești - amenda-depozit-costinesti-1686820009.jpg

Articole de la același autor

Comisarii Gărzii de Mediu Constanța au amendat depozitul ecologic de deșeuri din Costinești cu 100.000 de lei, după ce au sesizat că nu respect condițiile prevăzute în autorizația integrată de mediu.

În urma unor controale efectuate, comisarii Gărzii de Mediu au constatat că nu a fost respectată procedura de recepționare a deșeurilor. Unele deșeuri au fost depozitate fără a trece, înainte, prin procesul de tratare. Nu au fost asigurate nici măsurile tehnologice pentru funcționarea în parametrii optimi a stației de epurare. Mai mult, cerința de acoperire periodică cu strat de pământ a celulei în exploatare pentru asigurarea zonei active de maxim 2500 mp nu a fost respectată.

În afară de sancțiunea de 100.000 de lei, pentru depozitul ecologic de deșeuri s-a formulat și o propunere de notificare prealabilă. Aceasta a fost transmisă la Agenția pentru Protecția Mediului. După expirarea termenelor stabilite, Garda de Mediu va realiza un nou control pentru verificarea conformării cu autorizația integrată de mediu și legislația în vigoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3785 secunde