Amendat cu 30.000 de lei pentru că a aruncat gunoaiele lângă limanul Tatlageac

324
Amendat cu 30.000 de lei pentru că a aruncat gunoaiele lângă limanul Tatlageac - amendat-1617991459.jpg

Articole de la același autor

Campania de stopare a poluării apelor începe să dea roade. Şi chiar dacă gunoaiele de pe maluri și din cursurile de apă nu dispar peste noapte, autorităţile nu îi mai tolerează pe cei care aruncau deşeuri în apropierea râurilor şi lacurilor.

Săptămâna trecută, un cetățean din comuna 23 August a fost observat în timpul verificărilor efectuate în teren de către angajaţii de la Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Constanța din cadrul Apelor Române Dobrogea-Litoral. Acesta arunca dintr-o autoutilitară deșeuri provenite din demolări pe malul cursului de apă Tatlageac Mare.

„Cetățeanul a fost identificat de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul autorității județene, respectiv Instituția Prefectului - Județul Constanța, întrucât Apele Române nu au atribuții în acest sens. Acesta a primit prin poștă înștiințarea că a fost amendat cu 30.000 lei pentru fapta sa”, au transmis reprezentanţii Administraţiei Naţionale Apele Române.

În timpul aceluiași control, autorităţile au constatat și existența unui depozit de pământ în exces aparținând Primăriei 23 August. „Inspectorii noștri i-au impus acesteia îndepărtarea de urgență a depozitului, igienizarea și nivelarea zonei, cu condiția să nu afecteze albia minoră a cursului de apă. Pentru că doar împreună vom reuși să păstrăm apele mai curate, reluăm apelurile către autoritățile locale să verifice cursurile de apă și să îndepărteze permanent depozitele de deșeuri de pe maluri și din cursurile de apă”, subliniază cei de la Apele Române. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9103 secunde