Apelează la serviciile rapide pentru plata taxelor și impozitelor locale!

238
Apelează la serviciile rapide pentru plata taxelor și impozitelor locale! - spit-1710532324.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța readuce în atenția contribuabililor serviciile publice online rapide și sigure, dezvoltate și puse la dispoziție pe site-ul instituției prin intermediul platformei online de impozite și taxe e-Tax SPIT.

Platforma a fost dezvoltată de-a lungul timpului, cu scopul de a eficientiza serviciile publice oferite și de a răspunde cu celeritate tuturor solicitărilor părților interesate, oferind în prezent alternativa practică, sigură, eficientă și simplă pentru soluționarea tuturor situațiilor de natură fiscală. Este vorba despre vizualizarea patrimoniului fiscal, vizualizarea cuantumului obligațiilor fiscale datorate bugetului local și gestionarea mai multor roluri fiscale de pe același cont de utilizator. Pe listă mai sunt incluse, de asemenea, depunerea declarațiilor fiscale, plata impozitelor/taxelor/amenzilor, obținerea certificatelor de atestare fiscală și comunicarea actelor administrative fiscale și a altor acte emise de către instituție.

Platforma online poate fi accesată de oriunde, în orice moment, fiind disponibilă atât în varianta desktop, pe site-ul instituției, cât și în varianta e-Tax Mobile SPIT, pe dispozitivele mobile, prin descărcarea aplicației. Contul de utilizator și parola pot fi obținute prin completarea unei cereri online sau la orice ghișeu al instituției. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5366 secunde