Încă nu ați achitat impozitele și taxele locale? Acestea sunt modalitățile de plată

416
Încă nu ați achitat impozitele și taxele locale? Acestea sunt modalitățile de plată - taxe-1710337186.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Serviciului Public de Taxe și Impozite (SPIT) Constanța reamintesc contribuabililor modalitățile de plată a impozitelor și taxelor locale.

Astfel, sumele pot fi plătite online, pe site-ul instituției, la secțiunea „Servicii online/Plata impozite”. Se pot achita integral sau în 5 rate până la data de 1 aprilie, inclusiv, a anului fiscal, cu Bonus Card de la Garanti Bank sau prin programul BT. De asemenea, sumele pot fi achitate pe site-ul ghiseul.ro, prin serviciul Internet Banking sau prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking - Banca Transilvania. Prin intermediul telefonului mobil, taxele și impozitele se achită în aplicația e-Tax Mobile – SPIT sau în aplicația ghiseul.ro. De asemenea, sumele mai pot fi plătite prin ordin de plată, beneficiar fiind Primăria municipiului Constanța, cod fiscal 4785631, sau prin numerar ori prin intermediul cardului bancar, la orice agenție fiscală SPIT. Pentru cetățenii care vor să achite taxele și impozitele prin numerar, este disponibil serviciul Westaco Express la stațiile OMV Petrom sau aceștia se pot prezenta la agențiile băncii Garanti Bank și la toate oficiile Poșta Română.


SPIT Constanța reamintește că, pentru plata integrală a sumelor datorate bugetului local până la data de 1 aprilie 2024, inclusiv, beneficiați de bonificație de 10% pentru persoane fizice, respectiv 5% pentru persoane juridice, din cuantumul impozitului/taxei pe clădiri, impozitului/taxei pe teren și impozitului pe mijloace de transport.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6514 secunde