Atenţie, cazurile de gripă se înmulţesc! Cu toții facem aceste greşeli atunci când răcim. Avertismentul medicilor

299
Atenţie, cazurile de gripă se înmulţesc! Cu toții facem aceste greşeli atunci când răcim. Avertismentul medicilor - gripa-1673789223.jpeg

Articole de la același autor

Un medic de familie din Sibiu se arată consternat, joi seară, de modul în care omul modern, a cărui speranţă de viaţă a crescut foarte mult în ultima sută de ani, ajunge să conteste ştiinţa, să valideze şi să promoveze toate inepţiile. Medicul afirmă că medicina, vaccinurile, tratamentele, săpunul şi igiena au schimbat totul în lume, potrivit RomâniaTV


Ne aflăm în plin sezon de gripă, iar anul acesta cazurile de îmbolnăvire au explodat mult mai devreme, față de anii precedenți. Este important să ținem cont de anumite sfaturi medicale atunci când intrăm în sezonul gripei, pentru că doar așa putem evita îmbolnăvirea. În România deja și-au pierdut viața câteva persoane din cauza virozelor respiratorii. Medicii trag un semnal de alarmă și spun că prevenția este cea mai importantă în acest moment.


Fiindcă anul acesta numărul virozelor respiratorii și al pneumoniilor este în creștere, direcțiile Județene de Sănătate Publică au luat o decizie importantă. Mai exact, acesta au înființat centre de evaluare care asigură asistență medicală pediatrică în cazul răcelilor. Aceste centre se regăsesc în spitalele din Vaslui, Bârlad și Huși.


Cu toate acestea, cadrele medicale le recomandă părinților ai căror copii prezintă simptome de răceală să se prezinte prima dată la medicul de familie. Acesta va lua decizia dacă copilul trebuie să fie evaluat în Centrul pediatric.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3843 secunde