Atenție ce alimente consumați! Riscați să faceți toxiinfecții alimentare

251
1
Atenție ce alimente consumați!  Riscați să faceți toxiinfecții alimentare - recomandariansvsa-1434285832.jpg

Articole de la același autor

În sezonul cald, crește riscul alterării alimentelor și, implicit, al apariției de toxiinfecții alimentare; de aceea, este bine să fie respecte câteva măsuri simple, dar foarte eficiente.

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor recomandă populației ca, în perioadele cu temperaturi ridicate, să acorde o mai mare atenție modului în care păstrează sau prepară alimentele și a locurilor de unde acestea sunt cumpărate.

Astfel, consumatorilor li se recomandă: l să cumpere produse ali-mentare numai din locuri sau spații înregistrate sau autorizate sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor, pentru că le oferă garanția unor produse sigure, care sunt controlate sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor și care sunt depozitate în condiții corespunzătoare de temperatură și igienă l cât mai repede posibil după cumpărare, alimentele de origine animală se introduc în frigider l produsele care au fost decongelate nu se recongelează pentru a fi ulterior preparate sau consumate l îndepărtați alimentele alterate, sunt o sursă de contaminare pentru celelalte alimente l spălați bine fructele și legumele înainte de a le depozita în frigider și înainte de a le consuma. 

Comentează știrea

Liviu
16 iunie 2015
Castiguri sigure

Castiguri sigure, cu cel mai puternic sistem! Va prezentam in premiera absoluta un sistem profitabil pentru toti cei care vor sa castige sigur mai multi bani, in timpul liber, fără obligatii, cu incepere imediata. Lucrati confortabil, acasa. Timpul de lucru este la alegere. Cereti urgent detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3587 secunde