Atenție la deșeurile voluminoase! Depozitaţi-le gratuit la containerele speciale!

226
Atenție la deșeurile voluminoase! Depozitaţi-le gratuit la containerele speciale! - x-atentie-la-deseuri-voluminoase-1682416266.jpeg

Articole de la același autor

Pe lângă gunoiul menajer, orice om aruncă, la un moment dat, o canapea, un vas de toaletă, un covor. Ideea este că exemplele din urmă sunt catalogate drept deşeuri voluminoase, motiv pentru care ele trebuie aruncate în locuri special amenajate, asta dacă nu doriţi să vă alegeţi cu amendă.


Spre exemplu, săptămâna aceasta, până pe 30 aprilie 2023, benele sunt amplasate în Palazu Mare și în Tomis Plus: strada Dumbrăveni și strada Krakovia.


Benele sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere. În acestea puteți depune deșeurile voluminoase de care nu mai aveți nevoie: mobilier, canapele, saltele, usi, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc.


În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.


Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3936 secunde