Caravane pentru copiii şi tinerii instituţionalizaţi

183
Caravane pentru copiii şi tinerii instituţionalizaţi - caravana-1666201709.jpg

Articole de la același autor

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța implementează, în această perioadă, proiectul „Mai implicat! Mai integrat!”. În cadrul acestuia se vor derula mai multe caravane de promovare care au ca scop principal conștientizarea autorităților locale.

De asemenea, pe viitor, vor avea loc numeroase întâlniri şi evenimente, toate în vederea încheierii unor acorduri de parteneriat cu UAT-uri și diferiţi furnizori privați de servicii sociale din județul Constanța.

În cursul acestei săptămâni a avut loc cea de-a patra întâlnire cu reprezentanți ai Fundaţiei „Giovanni Bosco”, în vederea facilitării încheierii de parteneriate necesare derulării și implementării procesului de dezinstituționalizare. „Este importantă implicarea comunității locale în procesul de dezinstituționalizare, prin crearea unei imagini mentale a unei comunități în care copiii și tinerii nu mai locuiesc în sistem instituțional, ci sunt îngrijiţi la domiciliu sau într-un mediu cât mai aproape de cel familial”, au precizat specialiştii DGASPC. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.361 secunde