Cod galben de ninsori şi viscol, la Constanţa. Utilajele, pregătite să intervină

204
Cod galben de ninsori şi viscol, la Constanţa. Utilajele, pregătite să intervină - codgalben-1639595836.jpg

Articole de la același autor

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a emis, miercuri, 15 decembrie, avertizări de vreme rea pentru municipiul Constanţa. Până joi, 16 decembrie, în jurul orei 14, vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ, în jurul a 10 litri pe metru pătrat, local, se va depune strat de zăpadă şi vor fi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări temporare, cu rafale, în general, de 50 – 60 km pe oră.

„În funcție de intensitatea și evoluția fenomenelor meteorologice, Primăria Constanța este pregătită pentru intervenții. Imediat ce va începe să ningă, utilajele vor fi poziționate în mai multe puncte din oraș și vor împrăștia material antiderapant. Facem apel către toți constănțenii care ies în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă”, transmit reprezentanţii autorităţilor locale.

De asemenea, având în vedere că vântul va sufla cu putere, cetățenii sunt rugați să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie. Dacă aveţi probleme, puteţi semnala permanent orice problemă la Dispeceratul Primăriei Municipiului Constanța, la numărul de telefon 0241/550.055, la Dispeceratul Direcţiei Generale Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922 sau la Dispeceratul Serviciului Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737/552.271. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6406 secunde