COD ROȘU până la ora 16.00! OFICIAL ISU informează: 11 localități fără alimentare cu apă și 59 localități au rămas fără curent

3403
COD ROȘU până la ora 16.00! OFICIAL ISU informează: 11 localități fără alimentare cu apă și 59 localități au rămas fără curent - whatsapp-image-20231126-at-08212-1700982372.jpeg

Articole de la același autor

Până la ora 06:00, în această dimineață, dispeceratul ISU „Dobrogea” al județului Constanța a înregistrat peste 50 de apeluri la numărul unic de urgență 112 care semnalau diverse situații de urgență. 
Peste 100 pompieri sunt la datorie, se află în teren pentru înlăturarea efectelor negative produse de furtună cu 20 de mijloace tehnice. 
Suntem susținuți și de echipaje de la RAJA, RDS, ENEL, RAJDP, Primărie, SVSU, Poliția locală, SDN. 
Pompierii au executat, până la ora 06.00, peste 30 de misiuni: 17 copaci degajați, 2 autoturisme avariate, 2 acoperișuri smulse, două microbuze înzăpezite, o cisternă înzăpezită, 7 autoturisme înzăpezite, alte situații. 
 La această oră sunt închise circulației 3 drumuri: DN22A Hârșova-Saraiu; DN2A Mihail Kogălnicea-Hârșova, DN22 Lumina-Tulcea. 
Vã rugăm să țineți cont de următoarele recomandări :
 Evitați să porniți la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar dacă deplasarea este absolut necesară, informați-vă în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate. 
 Înainte de plecare, asigurați-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.).
 Urmăriți la posturile radio/TV buletinele meteorologice și recomandările autorităților.
 Evitați atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ.
 Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.
 Curățați șanțurile și rigolele de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apei provenite din precipitații. 
 În cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, nu încercați să le traversați prin apă și nu vă apropiați de malurile acestora.
De la ora 06.30 toate drumurile județene constănțene sunt închise traficului rutier din cauza vizibilității extrem de reduse.
11 localitati fara alimentare cu apa si 59 localitati fara alimentare cu energie electrica, 24 de trenuri anulate, in un drum inchis DN2C
CODUL ROȘU a fost prelungit până la ora 16.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5876 secunde