Comitetul Local pentru Situații de Urgență, convocat la sediul Primăriei Năvodari

200
Comitetul Local pentru Situații de Urgență, convocat la sediul Primăriei Năvodari - comitetullocal-1583873845.jpg

Articole de la același autor

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a convocat, în cursul zilei de ieri, Comitetul Local pentru Situații de Urgență, în vederea luării celor mai bune măsuri pentru protejarea locuitorilor orașului Năvodari, în contextul prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus. 


În cadrul ședinței de urgență, au fost dispuse suspendarea activității Creșei nr. 20 din cadrul Direcției Asistență Socială, suspendarea activităților la Centrul de Zi pentru Copii și suspendarea activităților la Centrul pentru Persoanele Vârstnice. De asemenea, au fost sistate activitățile din Cluburile de Pensionari din orașul Năvodari, activitățile Clubului Sportiv Năvodari, precum și activitățile și evenimentele organizate la Casa de Cultură "Pontus Euxinus". 


Măsurile se vor aplica în perioada 11 - 22 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția situației. 
Primarul Florin Chelaru a transmis, cu acest prilej, un îndemn la prudență și a anunțat că a început deja procedura de achiziție de materiale și echipamente sanitare de protecție, în baza HCL nr. 60/27.02.2020. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5424 secunde