CONCURS! Câştigă două vouchere de consumație, de câte 200 lei fiecare, pentru concertul Paraziții din Club Doors

2010
10
CONCURS! Câştigă două vouchere de consumație, de câte 200 lei fiecare, pentru concertul Paraziții din Club Doors - parazitii-2-1710230935.jpg

Paraziții este una dintre primele trupe de muzică hip hop din România, înființată în anul 1994, și formată din trei muzicieni, Cheloo (Cătălin Ștefan Ion), Ombladon (Bogdan Ionuț Păstacă) și Freakadadisk (Petre Urda). Prima piesă înregistrată este „În Jur” şi a apărut pe 13 Septembrie 1994. De atunci, trupa a făcut astfel încât niciun an să nu treacă fără ceva excepţional!

Reamintim pe scurt câteva momente reprezentative din istoria trupei.

Pe 23 iunie 1997 lansează „Suta”, ce avea să devină albumul rap al anului. Vânzările depășesc așteptările.

Paraziții au derulat o campanie anti-CNA, astfel apare videoclipul „Jos Cenzura” în care apar personalități de marcă din România, dar și Larry Flynt, președintele Hustler.

În iarna lui 2004 apare albumul aniversar care sărbătorește împlinirea a 10 ani de muzică și plecarea trupei de la labelul care i-a consacrat, Rebel Music. Apare clipul piesei „Fuck You Romania”, piesă care apare pe acest album aniversar numit „Primii 10 ani”, album dublu CD, apărut în varianta necenzurată și cenzurată. Trupa va folosi pentru lansarea materialelor propria casă de producție fondată cu ceva timp în urmă, 20CM Records.

Generaţii întregi au ascultat melodiile lor, lăsând pasiunea pentru acest gen muzical şi urmaşilor, fapt pentru care, în prezent, Paraziţii este una dintre cele mai iubite trupe din ţară, ascultată cu dor inclusiv de românii din străinătate.

 

CONCURS

 

Sâmbătă, 16 martie, mult iubita trupă va concerta în Club Doors din Constanţa. Şi pentru că ştim că şi voi iubiţi distracţia, libertatea şi muzica bună, vă invităm la concurs! Puteţi câştiga două vouchere de consumație, în valoare de câte 200 de lei fiecare!

 

Tot ce trebuie să faceţi este să participaţi la concursul nostru, care se va desfăşura pe site-ul „Cuget Liber”.

 

1) Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani (împlinită la data extragerii).

 

2) Lasă un comentariu la articolul acesta și scrie numele piesei tale favorite din repertoriul trupei Paraziții.

 

3) Poți lăsa mai multe comentarii, menționând piese diferite.

 

Extragerea va fi realizată de programul random.org

 

Câştigătorii vor fi anunțați pe site-ul Cuget Liber, dar și pe pagina de Facebook a ziarului Cuget Liber (https://www.facebook.com/cugetliber), pe data de 14 martie 2024.

 

Ulterior, câștigătorii vor putea veni la redacția CUGET LIBER să-și ridice voucherele, în data de 15 martie, în intervalul orar 10.00 – 16.00.



* câştigătorii trebuie să ştie că, în cazul în care nu mai găsesc bilet de intrare la concertul trupei Paraziţii, pot folosi voucherele, pentru consumaţie în Club Doors, până la sfârşitul lunii martie!
  

Mult succes tuturor participanţilor!


 

 

Comentează știrea

ghena alexandru
12 martie
parazitii

parazitii - o cheama

Negoita Diana
12 martie
Politia trece

Politia trece

Ghencea Radu
12 martie
Concurs

Cel mai prost din curtea scolii

Costin
12 martie
Adevarul doare

Adevarul doare

Mihai
12 martie
Concurs Paraziții

Irefutabil.

Mihai
12 martie
Concurs Paraziții

Irefutabil.

Mihai
12 martie
Concurs Paraziții

Irefutabil.

Tutuianu Cristian
14 martie
parazitii concurs

lacrimi de ceara

tutuianu cristian
14 martie
concurs parazitii

Lacrimi de ceara

Cuget Liber
14 martie
castigatori vouchere Paraziţii

Ei sunt câştigătorii voucherelor de consumație, de câte 200 lei fiecare, pentru concertul Paraziții din Club Doors https://cugetliber.ro/stiri-social-ei-sunt-castigatorii-voucherelor-de-consumatie-de-cate-200-lei-fiecare-pentru-concertul-parazitii-din-club-doors-501471?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=ultima-ora&utm_campaign=Slider%20-%20ultima%20ora

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5664 secunde