CONCURS. Club Doors oferă două vouchere în luna îndrăgostiților. Participă și tu!

14040

Articole de la același autor



Mai mult decât un club, Doors a dat naștere unui spirit aparte Constanței culturale. Inaugurat în 2006 printr-un concert-eveniment oferit de Harry Tavitian și trupa sa de instrumentiști, Club Doors avea să devină un nucleu al diversității la malul mării, iar oamenii cu gust pentru sunet și dorință de nou au început să se arate tot mai des. În 2011, Doors s-a reinventat, revenind într-un spațiu de trei ori mai mare.




Considerată cea mai bună locație indoor de LIVE din Constanța, Doors a găzduit peste 500 de act-uri muzicale, de la trupe la început de drum și artiști de nișă, până la cele mai mari nume din industria muzicală autohtonă sau chiar vedete internaționale. Bumblefoot de la Guns N’ Roses, Marco Mendoza de la Whitesnake sau Eric Martin, frontman-ul formației Mr. Big, sunt doar o parte din artiștii legendari care au pășit pe scena Clubului Doors. Rock-ul s-a auzit trăsnet în tărâmul constănțean cu trupe ca Zdob și Zdub, Vița de Vie, Iris, Alternosfera, Cargo, VAMA sau Vunk, folk-ul a fost la înălțime prin Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Florin Chilian sau Nicu Alifantis. Setea de muzică i-a determinat pe manageri să aducă artiști și trupe de jazz, blues, electro, hip-hop, techno sau pop, precum Șuie Paparude, ROA, Subcarpați, Paraziții, Argatu’, Delia, Killa Fonic. În anul 2018, Doors a fost considerată Best Live Venue în cadrul Mastering the Music Business.






Și pentru că muzica este menită să ne bucure, dar și să ne unească, Doors se implică adesea în cazuri sociale, de la concerte și târguri caritabile, până la strângeri de fonduri în cadrul unor campanii ca „Music for Autism”, „Dăruiește Bucurie” sau “Tineri Merituoși Descoperă România”.


De asemenea, Club Doors este organizatorul a două mari evenimente pur rock găzduite de White Horse din Costinești, considerat „ultim bastion” al rockerilor: “MAY,BE ROCK!” în jurul datei de 1 mai și “Out Of Doors”, în august.


Întrucât în 2024 aniversează majoratul, dar și pentru că suntem în luna îndrăgostiților, Club Doors vrea să îi recompenseze, luna aceasta, pe cei mai norocoși constănțeni cu două vouchere în valoare de 200 lei, reprezentând consumație.




Tot ce trebuie să faceţi este să participaţi la concursul nostru, care se va desfăşura pe pagina de Facebook a cotidianului „Cuget Liber”.


1) Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani (împlinită la data extragerii).


2) Tăguiește un prieten într-un comentariu la postarea care anunță concursul pe contul https://www.facebook.com/cugetliber și pune un tag, în același comentariu, paginii de Facebook a Doors Events.


3) Poți lăsa mai multe comentarii, dar cu prieteni diferiți etichetați (obligatoriu cu cont de Facebook).


Extragerea se va realiza pe 13 februarie, prin intemediul programului random.org, și vor intra în concurs doar cei care au respectat toate condițiile.


Alegerea câștigătoarei/câștigătorului va fi realizată prin intermediul random.org.


Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook a ziarului Cuget Liber (https://www.facebook.com/cugetliber), anunțul urmând a fi fixat în partea de sus a paginii. Ulterior, câștigătorii vor putea veni la redacția CUGET LIBER să-și ridice voucherele în data de 14 februarie, în intervalul orar 10.00 – 16.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6185 secunde