Elevii militari constănțeni, calificați la regionala Concursului „Ștefan Hepiteş"

24802
Elevii militari constănțeni, calificați la regionala Concursului „Ștefan Hepiteş

Articole de la același autor

La finele săptămânii trecute a avut loc etapa județeană a Concursului Interdisciplinar de fizică și geografie „Ștefan Hepiteş", etapă la care s-au înscris 130 de elevi din județul Constanța.

Elevi de la Liceul Teoretic „Decebal", Liceul Teoretic „Traian", Liceul Teoretic „Ovidius" și Colegiul Național „Mihai Eminescu", alături de elevii Colegiului Național Militar „Al. I. Cuza” au răspuns provocării

„Elevii noștri au obținut 46 de premii și mențiuni, rezultate care îi califică pe aceștia la etapa următoare a concursului, cea regională, ce va avea loc în martie”, a transmis prof. Leila Acmola.

Concursul Interdisciplinar Fizică-Geografie „Ştefan Hepiteş” este o competiție organizată anual având ca obiective formarea şi dezvoltarea competențelor specifice domeniului științei la elevi, în general și conștientizarea tinerei generații cu privire la fenomenele asociate vremii severe și comportamentului în cazul dezastrelor naturale. Concursul promovează valorile culturale și etice fundamentale, spiritul de fair-play, competitivitatea și comunicarea interpersonală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5255 secunde