Constănţenii scapă de stat în ploaie! 125 de refugii vor fi montate în stațiile de autobuz din Constanța

202
Constănţenii scapă de stat în ploaie! 125 de refugii vor fi montate în stațiile de autobuz din Constanța - xrefugiistatiiautobuz-1660822847.jpeg
Statul în staţie în aşteptarea autobuzului nu este deloc o plăcere atunci când vremea-i ploioasă. 125 de refugii vor fi montate în stațiile de autobuz din Constanța!


Adăposturile modulare pentru stații vor spori considerabil confortul călătorilor care folosesc transportul public. Refugiile au o structură metalică alcătuită din profile de oțel inoxidabil. Partea din spate și cele două laterale sunt închise cu sticlă securizată care asigură protecție la lovire. Tabla tavanului interior este decupată pentru a permite iluminarea corespunzătoare pe timp de noapte. Elementele de îmbinare sunt realizate din oțel inoxidabil oferind astfel protecție împotriva acțiunilor corozive și a mediului salin.


Refugiile sunt dotate cu panouri de informare și cu bănci cu spătar și șezut din lemn, sigure și rezistente în timp.


Primul adăpost modular a fost montat în stația de pe bulevardul Tomis din zona Dacia. Până pe 22 septembrie vor mai fi montate încă 24 de refugii. Apoi, în fiecare lună, încă 25, până când vor fi montate toate cele 125 de refugii prevăzute în contract.


Următoarele 24 de refugii vor fi amplasate în stațiile de autobuz de pe bulevardele Tomis și Mamaia. Ulterior, vor fi montate refugii în stațiile de autobuz din toate cartierele.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5206 secunde