Continuă acțiunile de dezinsecție în mai multe zone din Constanța

153
Continuă acțiunile de dezinsecție în mai multe zone din Constanța - dezinsectie10-1587996608.jpg

Articole de la același autor



Primăria Municipiului Constanța continuă săptămâna aceasta acțiunile de dezinsecție în partea de sud a orașului. Astfel, parcurile, scuarurile, spațiile verzi dintre blocuri din zona Gării, Poarta 6, Km 4-5, Km 5, sunt stropite cu substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor care creează disconfort populației, precum și pentru eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli. 


De asemenea, tot în această perioadă, apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța precum și circumscripțiile sanitar-veterinare, trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare (pentru familiile de albine și viermi de mătase) pentru evitarea contactului cu insecticidele. 


În plus, trebuie aplicate măsuri suplimentare precum cosirea la timp a vegetației ierbicole, folosirea cremelor, sprayurilor cu substanțe repelente de către persoanele cu risc, (paznici, personal de la salubrizare, stații de pompare ape, etc.), aplicarea tratamentelor chimice inclusiv în spațiile și clădirile abandonate, aplicarea zgărzilor antiparazitare la câini.  




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.459 secunde