Eroii în Pijama își dau întâlnire cu fanii pentru un eveniment de neuitat la City Park Mall Constanța

262
Eroii în Pijama își dau întâlnire cu fanii pentru un eveniment de neuitat la City Park Mall Constanța - 30052023-eroi-in-pijama-1685430440.jpg

Articole recomandate

Pe 1 iunie, City Park Mall devine locul de joacă preferat al copiiilor de toate vârstele. Aventurierii sunt invitați la un eveniment special de Meet & Greet cu Eroii în Pijama: Pisoi, Bufniță și Șopi. Personajele adorate de copii, cunoscute pentru misiunile lor eroice înainte de culcare, promit o zi de distracție plină de aventuri și jocuri.

Evenimentul, intitulat „Hero Training Day”, va începe la ora 15:00 și se va desfășura în zona liftului panoramic, la nivelul -1. Accesul este liber pentru toți copiii și părinții care vor să ia parte la distracție. De asemenea, eroii au pregătit diplome și premii pentru toți cei care vor participa la acest eveniment excepțional.

„Eroii în Pijama sunt pe punctul de a aduce la viață poveștile de aventură preferate ale copiilor și să transforme City Park Mall într-o adevărată scenă pentru super-eroi. Îi invităm pe toți copiii curajoși să se alăture misiunii noastre speciale și să petreacă o zi de 1 Iunie de neuitat alături de personajele lor preferate”, spune organizatorul evenimentului.

Eroii în Pijama este un serial de animație adorat de copii, în care protagoniștii se metamorfozează în eroi pentru a executa misiuni deosebite. De-a lungul zilei, Connor, Amaya și Greg sunt doar colegi, vecini și buni prieteni. Însă când se lasă noaptea, aceștia se transformă în Pisoi, Bufniță și Șopi, folosindu-și superputerile pentru a „salva ziua”. Acest serial este bazat pe seria de cărți Les Pyjamasques, scrise de autorul francez Romuald Racioppo.

Pentru mai multe informații despre City Park Mall Constanța și evenimentul Meet & Greet Eroii în pijama, vizitați city-park.ro.

***

 

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul mall din oraș, punând la dispoziția vizitatorilor un mix de branduri de renume și opțiuni variate pentru petrecerea timpului liber. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 mp, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber. Printre acestea se numără și zeci de branduri exclusive. Calvin Klein, Intimissimi și Intimissimi Uomo, Reserved, Mohito, Guess, Tommy Hilfiger, Victoria Gallery, Calzedonia, Musette, Obsentum, Beautik Haute Parfumerie, Kiehl’s, MAC,  Il Passo, Magazinul Certificat LEGO, Zara Home, BSB, Teilor New Concept Store, Napapijri sunt doar câteva dintre brandurile care se găsesc numai la City Park Mall Constanța. Mixului de magazine i se adaugă și servicii variate precum Anastasia Beverly Hills, Epil Point, World Class, Locar Wash, , curățătoria 5asec, servicii de ceasornicărie și croitorie, precum și un punct de încărcare E-charge pentru mașinile electrice. De asemenea, în parcarea supraterană a centrului comercial, proprietarii de mașini Tesla au la dispoziție stații de încărcare Superchargers. În urma unui amplu proces de reconfigurare, City Park Mall pune la dispoziția clienților o zonă de food-court extinsă cu o gamă bogată de restaurante, un spațiu de relaxare (seating area) dublat, precum și peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe 2 etaje.

City Park Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 17 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea și Vulcan Value Centre..

Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

În 2021, City Park Mall a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1946 secunde