Petrecere și activități de Ziua Copilului pentru micuții din Ucraina

244
Petrecere și activități de Ziua Copilului pentru micuții din Ucraina - 33755768421618316408732548741496-1685374554.jpg

Articole de la același autor

Zeci de copii ucraineni vor participa miercuri, 31 mai, începând cu ora 12.00 la activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului organizate de Centrul pentru Resurse Civice la centrul Comunitaria din Constanța (Bd. I.C. Brătianu Nr.5). Evenimentul face parte din Programul Constanța pentru Ucraina desfășurat de Centrul pentru Resurse Civice (CRC) la Centrul Comunitaria, cu sprijinul Fundației Terre des Hommes România și UNHCR.


În cadrul acestei acțiuni, mai multe grupe de copii vor avea șansa de a participa la diferite activități ale centrului găzduite în aceeași zi. Vor fi 7 grupuri de copii de diferite vârste care participă la ateliere de lucru manual, pictură pe față, modelare de baloane, proiect științific, desene cu cretă, joc de dezvoltare psihologică, competiții sportive și treasurehunt. La final va avea loc un spectacol cu micile talentele din centrul nostru care vor pune în scenă dansuri și cântece.


În timpul concertului va avea loc și o tombolă, astfel încât fiecare copil participant va primi câte un mic premiu. Cu această ocazie, organizatorii spun că acest eveniment și-a epuizat rapid înscrierile în grupe și încearcă să aducă un zâmbet copiilor ucraineni fugiți din calea războiului și aflați la distanță de tați, bunici sau frați mai mari.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5102 secunde