Guvernul va aproba, azi, eliminarea obligaţiei clienţilor casnici cu mai multe locuri de consum de a depune declaraţii

316
Guvernul va aproba, azi, eliminarea obligaţiei clienţilor casnici cu mai multe locuri de consum de a depune declaraţii - plafonareapreturilorlaenergieele-1672211020.jpg

Articole recomandate

Guvernul urmează să aprobe, în şedinţa de miercuri, un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care se elimină obligaţia clienţilor casnici care au mai multe locuri de consum de a depune declaraţii privind locul de consum la care beneficiază de preţ plafonat la energie.


În nota de fundamentare a proiectului se arată că acesta propune abrogarea art. 1 alin (10) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 27/2022, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 206/2022, eliminându-se obligaţia clienţilor casnici care au locuri de consum la domiciliu şi la reşedinţă de a depune declaraţii privind locul de consum la care beneficiază de preţ plafonat.


Un alt act normativ ce se află pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern se referă la măsuri pentru îndeplinirea unor jaloane din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă în domeniul investiţiilor publice şi analizelor de cheltuieli.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7262 secunde