La vânătoare de muncitori la negru

655
3
Luna iunie a fost una fructuoasă pentru Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Constanța. Potrivit conducerii instituției, inspectorii de muncă au verificat 600 de agenți economici, au depistat sute de nereguli, au aplicat amenzi de peste 700.000 de lei. Cele mai multe sancțiuni, în valoare de aproape 350.000 de lei, au fost aplicate societăților unde au fost depistați muncitori care nu aveau încheiat forme legale de angajare. "Au fost depistați 53 de muncitori fără forme legale, în turism, alimentație publică, construcții, comerț. În niciun caz nu s-a impus, însă, sesizarea procurorilor. Potrivit Codului Muncii, trebuie sesizat Parchetul dacă descoperim peste cinci muncitori la negru la un singur agent economic. Nu a fost cazul", a declarat Eugen Bola, inspector șef, pentru "Cuget Liber". 

Comentează știrea

LALA
6 iulie 2011
BOALA

deci sint curios de ce nimeni nu se intereseaza de mister eugen bola care sia tras mansarde in cladirea din fata sau mai bine zis pe cladirea din fata teatrului fantasio sau cum so mai numi acum,cu acte facut de "cunostinte",cu muncitori la negru,pe care nu ia platit,cind au terminat lucrarile si cu materiale pe care nu le poate justifica.de asemenea muncitorii au fost amenintati cu funcia lui si chiar cu bataie daca spun cuiva.si mai vorbeste legiuitorul din el de legi,munca la negru si corectitudine?

ki
6 iulie 2011
lala

astia sunt cei mai mari corupti. ii vezi ca ei fac controale pt a aplica legea dar ei sunt primii care o calca in picioare. bola e o scursura liberala care se imbogateste si duce bani la partid dintr-o functie publica. ps> noroc ca adunarea asta e usoara

Inspectoratul Traiasca Mita !
6 iulie 2011
Praf in ochi !

53 ??? Sa fim seriosi ! La numarul asta se ajungea daca era controlat numai un sfert din Satul de vacanta !!! Daca se intra si in Mamaia, 53 ar fi fost probabil numarul celor gasiti cu carte de munca ! Cu certitudine au picat doar niste mici gainari fara proptele pe "esichierul politic" (ce-mi place cum suna chestia asta), sau zgarciti din cale-afara in ceea ce priveste recompensarea zelului inspectorilor ITM !

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Aprilie 2011
Stire din Social : Cum să te pensionezi anticipat
Pagina a fost generata in 0.2924 secunde