Micii comercianți și producătorii locali au cerut Guvernului să fie închise supermarket-urile în weekend

285
Micii comercianți și producătorii locali au cerut Guvernului să fie închise supermarket-urile în weekend - inchise1686642772496-1710873779.jpg

Articole de la același autor

Supermarket-uri închise în week-end. Propunerea legislativă venită din partea reprezentanților micilor comercianți a fost făcută Guvernului marți, 19 martie.


Mai mulți reprezentanți ai comercianților și micilor comercianți au fost la o întâlnire cu Marcel Ciolacu. La întâlnire a fost prezent și ministrul Agriculturii, Florin Barbu și ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu.
Potrivit unor surse citate de g4media.ro, Marcel Ciolacu și Florin Barbu ar fi respins propunerile micilor comercianți.


Cererea vine în contextul în care premierul Marcel Ciolacu a anunţat că plafonarea adaosurilor la preţurile alimentelor de bază să fie prelungită până la 31 decembrie 2024.


Acesta a precizat că măsura este una justificată, până când inflația va ajunge sub 5% la sfârșitul anului.


Supermarket-uri închise în weekend: Propunerea nu este una nouă


Propunerea ca marile magazine să fie închise în weekend nu este una nouă. Acesta este readusă în discuție la intervale de timp.


”Mi-am dorit să am această discuție, pentru a vedea ce poate face statul român pentru producătorii autohtoni, dintre care mulți au și propriul flux de desfacere, având în vedere anumite probleme pe care ni le semnalează.
Vrem să le oferim produselor românești șanse egale pe piață cu produsele de import și chiar să încurajăm comercializarea lor și în alte țări”, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5904 secunde